SHOOT WITH A LOCAL – FOTOGRAFIE TEAM UPS

Hallo, mijn naam is Wendy de Boer en ik ontmoet fotografen over de hele wereld en doe foto team-ups met hen. Samen leren wij over fotografie, cultuur, wereld thema’s en het leven. Ik maak korte film documentaires over deze bijzondere en inspirerende ontmoetingen. Tijdens dat je naar deze documentaires kijkt krijg je de kans om samen met mij mee te gaan op mijn avonturen en kun je zien hoe ik fotografie op een bijzondere manier gebruik als middel om connectie te maken, om te leren, om te inspireren, om te delen en het meest belangrijk, hoe ik probeer het verschil voor een ander te maken. We vieren als het ware ‘de mensheid’ door middel van fotografie en film. De linken naar deze films kun je onderaan deze page vinden.

 

In 2017 heb ik mijn project Shoot with a local opgericht. Naast mijn baan als stewardess voelde ik zoveel passie voor fotograferen dat ik mijn skills om mij visueel beter te kunnen uit drukken wilde door ontwikkelen. Het heeft mij doen besluiten om op mijn werktrips fotografen over de hele wereld te ontmoeten en om deze ‘foto team-ups’ aan te gaan. Ik heb veel geluk gehad dat ik tot nu toe hele bijzondere en inspirerende fotografen heb ontmoet en deze ontmoetingen hebben mijn leven en mijn visie op fotografie compleet veranderd. Deze nieuwe inzichten hebben gemaakt dat ik een nieuwe weg in wil slaan met mijn leven. Het heeft mij doen besluiten om de moeilijkste beslissing ooit te nemen…

 

Na 20 jaar te hebben gevlogen, heb ik mijn baan opgezegd!!!

 

Ondanks dat ik veel te danken heb aan mijn baan en ondanks dat ik dankzij mijn baan al deze fotografen in al die verschillende landen heb kunnen ontmoeten ben ik toch op een punt gekomen dat mijn baan mij in de weg ging staan om mijzelf en mijn project door te kunnen ontwikkelen naar een meer professioneel niveau. Of liever gezegd het een andere richting te geven. Zeer binnenkort zal ik een blog publiceren over deze opmerkelijke beslissing en wat mijn toekomst plannen zijn. Wel kun je kun je hieronder al een blog vinden over hoe Shoot with a Local nou eigenlijk is ontstaan en wat het met mij als persoon heeft gedaan.

 

Maar eerst wil ik graag mijn “afscheid” video met jullie delen. In deze korte film heb ik geprobeerd mijn gevoel rondom mijn beslissing en beelden van mijn laatste vlucht vastgelegd. Aan het einde komen ook nog één keer alle blauwe ‘feel good’ KLM ‘bemanningen’ foto’s voorbij die ik de afgelopen jaren heb mogen maken. Tevens kun je dus hieronder mijn allereerste blog lezen welke gaat over het ontstaan van mijn dierbare project shoot with a local. Ik hoop dat je je welkom voelt op mijn nieuwe website en dat mijn werk je mag vermaken, inspireren en dat het een verschil mag zijn in je dagelijkse aanvoer van media in je tijdlijn. Vanaf nu zal ik je meenemen op mijn reis om mijn leven opnieuw in te richten. Van een stewardess die 20 jaar heeft gevlogen naar een vrouw die haar hart volgt om haar betekenisvolle missie te volbrengen. Ik zou het natuurlijk fantastisch vinden als je je inschrijft voor mijn nieuwe updates. Echt, ik kan alle steun enorm goed gebruiken om meer erkenning te kunnen krijgen in deze oververzadigde wereld van fotografie en film. Mijn doel is om mijn project naar een niveau te brengen waar ik meer professioneel kan werken en verhalen kan maken waarvan ik denk dat ze er toe doen.

Afscheid video: “The passion took over “

Blog: SHOOT WITH A LOCAL – het verhaal erachter

“Ik geloof erin dat als we fotografie gebruiken om de connectie aan te gaan en aandacht te vragen voor sociale thema’s we de wereld kunnen veranderen”

Laatste videos

Je kan de volledige versie van mijn films en trailers vinden op mijn youtube kanaal en mijn instagram accounts

BUENOS AIRES

MEXICO

BEDANKT VOOR JE ONVOORWAARDELIJKE STEUN OP SOCIAL MEDIA, HELP MIJ OM MIJN GEDACHTENGOED TOT LEVEN TE BRENGEN!

WENDY DE BOER

SHOOT WITH A LOCAL

Ik streef ernaar om deze website zo mooi en professioneel mogelijk op te bouwen. Ik betreur het dat er vandaag de dag zoveel verschillende social media kanalen zijn, allemaal met hun beperkingen, alchoritmes and bestanden die vaak gecomprimeerd worden. Zeer binnenkort zullen mijn films, foto’s, blogs, info about mijn fotografie en film materiaal en veel van mijn andere creatieve uitingen zichtbaar zijn op deze pagina. Als je me op de voet wil volgen en als je niets wilt missen van mijn nieuwe avonturen volg en support me dan hier!

DANK JE WEL DAT JE EVEN LANGS KWAM EN BLIJF OP DE HOOGTE!